Middagsklubben återkommer i höst

Middagsklubben är inspirerat av det danska fällesspisning och det engelska dinner club, en gemensam sittning. En del kommer innan utsatt tid för att umgås en stund i puben för att sen tillsammans gå till bords. Maten serveras i skålar som ställs på bordet. Kommer du utan eget sällskap blir du väl omhändertagen och man har den förmånen att få träffa nya bekantskaper. Vi är mycket stolta över vårt samarbete med Anna Skog, en underbar kvinna som har förgyller vår middagsklubb med hennes fantastiska matlagningskonst. Middagsklubben är igång februari-april och oktober-november.

Middagsklubben återkommer i oktober 2024

Stor variation med mat från hela världen

Vi inspireras av mat från olika delar av världen. Svensk husmanskost är lika spännande som en indisk gryta. Såklart tänker vi även på vad som finns i säsong just för tillfället. Vi lagar allt hantverksmässigt från grunden med ekologiska och lokala råvaror.

Social måltid

Middagsklubben ger dig möjlighet att träffa nya bekantskaper, här sitter vi ner många vid varje bord och maten serveras på fat där alla får ta för sig. Ett utmärkt tillfälle för dig som vill träffa nya människor. Samtalen brukar bli spännande och ofta skrattas det mycket i vår matsal.

Närtrafiken

Från Vadstena kan du ta närtrafiken hit kl 17-22 på vardagar. Ring beställningscentralen på telefonnummer 0771-71 10 20 senast två timmar innan du vill resa. Läs mer här